Cykla, vandra och gå

Polhem B&B är din startpunkt när du utforskar Världsarvet Falun till fots eller på cykel. Med leder runt knuten och cykeln i tryggt förvar har vi bäddat för att du ska sova gott.

vi är cykel- och vandringsvänliga

Våra gäster har tillgång till säker cykelförvaring (tillval vid bokning av rum via vår egen hemsida). På gruvområdet finns en cykellek med lekfull teknikträning för barn och två olika cykelbutiker med cykeltvätt, verkstad och uthyrning av utrustning. Gruvan är en utmärkt startpunkt för att vandra eller cykla och massor finns att upptäcka:

gruvan rullar igång satsning

Cykellekplatsen vid Falu Gruva, ett stenkast från Polhem B&B, är första etappen i en satsning på cykling för barnfamiljer. Nästa sommar kommer en cykelled för barn längs dagbrottet Stora Stöten att stå klar och året därpå tillkommer fler lekfulla aktiviteter.

Vi har fått en certifiering

Polhem B&B klassas som ett av Dalarnas mest vandrings- och cykelvänliga boenden. Bakom certifieringen står Visit Dalarna och det är med stolthet vi ser till att du som gäst har tillgång till det du behöver. Kontakta oss med frågor och funderingar så berättar vi mer!